otrdiena, 2008. gada 1. aprīlis

Latvian NT

Amerikāņu basketbolists ar Latvijas pasi Trojs Ostlers, kurš spēlē Itālijas klubā "TDshop.it" no Livorno Latvijas izlases galvenajam trenerim Nenadam Trajkovičam apstiprinājis, ka kandidēs uz iekļūšanu komandas sastāvā.

Svētdien, 30.martā, Trajkovičs apmeklēja Ostlera kluba Itālijas B sērijas spēli pret Veroli komandu, savukārt pirmdien, 31.martā, izlases vadība pasniedza Ostleram kreklu un oficiāli uzaicināja kandidēt darbam izlasē.

"Tiekoties ar Troju Ostleru, izklāstīju viņam savu Latvijas izlases nākotnes redzējumu un izskaidroju, ka mērķu sasniegšanai izlasē ir jāspēlē visiem labākajiem Latvijas basketbolistiem, un viens no šiem spēlētājiem varētu būt viņš," stāsta treneris. "Pats Ostlers man apgalvoja, ka šogad palīdzēs Latvijas izlasei, bet, protams, kamēr viņš nav parādījies treniņā, nevaru būt par to 100% drošs. Vēl jāņem vērā, ka viņam šosezon bija nopietns muguras savainojums, kurš liedza viņam spēlēt vairākus mēnešus un kura sekas viņš jūt vēl šodien. Tā kā, iespējams, arī tas var būt par šķērsli viņa apņēmībai."


Ko tu vēl gaidi? Reģistrejies: www.cyberdunk.com

Nav komentāru: