otrdiena, 2008. gada 1. aprīlis

ASK Riga

Viens no Rīgas ASK līderiem Kērtiss Miledžs intervijā "Sporta Avīzei" izteicies, ka komandas vienīgā problēma šobrīd ir metienu precizitāte, un, sakārtojot uzbrukumu, ASK ir labas iespējas arī šogad izcīnīt Latvijas čempionāta zeltu.
"Patiesībā, esam tikpat laba komanda kā bijām pagājušogad, taču šobrīd nespējam trāpīt savus metienus - tas ir galvenais, kas šobrīd pietrūkst. Aizsardzībā spēlējam ļoti labi, taču nevaram dabūt to bumbu grozā, un tā šobrīd ir mūsu lielākā problēma. Tas prasa laiku, bet gan jau tiksim galā," pārliecināts Miledžs, nepiekrītot ASK kritiķiem. "Kad komanda zaudē spēles, vienmēr var pateikt, ka tai pietrūkst tas, un pietrūkst tur. Taču piemēram, Baltijas līgas regulāro čempionātu pabeidzām trešajā vietā, kas tomēr ir zināms rādītājs. Komanda joprojām nav pilnā sastāvā, taču pamazām uz to ejam, un nevēlos to tagad padarīt par attaisnojumu. Vienkārši metam garām savus metienus, un tur šobrīd ir visa problēma. Mums ir lieliska komanda, un mēs zinām, kas mums ir jāizdara."
Amerikāņu aizsargs izsaka nožēlu, ka komandu atstājis Sandis Buškevics. "No mana skatu punkta ir skumji redzēt aizejam jebkuru no šīs komandas. "Bušs" ir ļoti labs saspēles vadītājs, izlases līmeņa spēlētājs, un man patiešām patīk spēlēt kopā ar viņu - viņš prot atdot lielisku piespēli, vajadzīgajā brīdī iemest pats. Skumīgi vērot šo situāciju, taču tāds ir trenera lēmums. Nepatīkami, ka tas notiek tik vēlu - ja šāds lēmums tiek pieņemts, vienmēr vēlies, lai tas notiktu sezonas pirmajos pāris mēnešos. Mēs esam to pieņēmuši. Bet Bušs joprojām ir viens no mums, viens no ģimenes - pat, ja viņa vairs šeit nav, viņš joprojām ir komandā," uzskata Miledžs, kuram tagad vairāk nāksies darboties pirmā numura lomā. "Būs jāuzņemas lielāka atbildība, lai palīdzētu pārējiem puišiem. Man ar to nav problēmu. Tajā pašā laikā būtu daudz labāk, ja līdzās būtu Sandis. Tas visu padarītu vienkāršāku."


Nāc parunā ar mums: www.focusdep.com

Nav komentāru: