pirmdiena, 2008. gada 4. februāris

Bagijs paņem melno!

Basketbola kluba Valmiera galvenais treneris Ainārs Bagatskis sarunā pamatoja jaunā saspēles vadītāja Lūisa Monro pārbaudīšanas iemeslus, kā arī dalījās iespaidos par redzēto pirmajos treniņos un darījuma aizkulisēm.
Atbildot uz jautājumu, kas bijis par cēloni sastāva pastiprināšanai, Bagatskis ieteica aplūkot abu Valmiera saspēles vadītāju Edmunda Gabrāna un Ilmāra Bergmaņa kļūdu skaitu statistikas ailēs [Gabrāns šīssezonas 25 spēlēs pieļāvis 41 kļūdu, savukārt Bergmanim 29 kļūdas divreiz mazākā spēles laikā - aut. A.K]un agresivitāti laukumā. Mums bija brīvi līdzekļi, kādēļ to neizmantot. Nav nekāds noslēpums, ka pirmajā pozīcijā mums ir problēmas.
No aģentu piedāvātajiem variantiem pievilcīgākais Bagatskim šķitis tieši 196 centimetrus garais Monro, kurš var spēlēt dažādās pozīcijās, taču uzreiz piebilda, ka aģenti bieži vien sastāsta zilus brīnumus. Pakonsultējos ar bijušo Slovēnijas izlases treneri un Legea Scafati treneri Teo Aligeboviču, kurš šo spēlētāju bija uzaicinājis uz komandas treniņnometni pagājušajā vasarā. Vēl Monro trenējies kopā ar Trevīzo Benetton komandu, tā kā ieguvu vērtīgu informāciju arī no šiem speciālistiem. Valmiera speciālists gan atturējās komentēt Monro darbību pirmajos treniņos, atzīstot, ka spēlētājs bijis krietni piekusis, jo Rīgā ielidojis vienos naktī, bet jau desmitos no rīta bija pirmajā treniņā
Apmeklē cyberdunk arī tu un izbaudi spēli!

http://cyberdunk.com/

Nav komentāru: