pirmdiena, 2008. gada 3. marts

Žalgiris!!!!!

SEB Baltijas Basketbola līgas Elites divīzijas spēlē pirmdien vieglu uzvaru izcīnīja Lietuvas čempionvienība Kauņas "Žalgiris", kas izbraukumā Tallinā ar 95:72 pieveica vietējo "Kalev/Cramo" klubu.
Spēles sākums izvērtās līdzīgs un pēc nospēlētām piecām minūtēm rezultāts uz tablo vēstīja par neizšķirtu (10:10). Turpinājumā "Žalgiris" mazliet palielināja savus apgriezienus un pirmo ceturtdaļu noslēdza ar sešu punktu pārsvaru – 26:20. Otro spēles desmitminūti Kauņas klubs iesāka ar 14:1 izrāvienu, taču "Kalev" nepadevās un otrās ceturtdaļas vidū spēja pietuvoties viena precīza metiena attālumā (38:40). Ceturtdaļas galotni sekmīgāk nospēlēja "Žalgiris", kas pakāpeniski palielināja savu pārsvaru un pirmo puslaiku noslēdza ar +9 (50:41). Pēc pārtraukuma "Žalgiris" turpināja kontrolēt mača gaitu un trešās ceturtdaļas vidū sasniedza jau 19 punktu pārsvaru (66:47). "Kalev" pretinieka spēlei ieročus nespēja atrast un jau pirms pēdējās ceturtdaļas mača liktenis praktiski bija izšķirts – 74:58 par labu "Žalgiris". Spēles pēdējā desmitminūte bija vairs tikai formalitāte. "Žalgiris" droši sargāja savu pārsvaru un izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 95:72.

Uzvarētāju labā pa 17 punktiem guva Mants Kalnietis un Marko Popovičs, savukārt "Kalev" sastāvā Trevisa Rīda rēķinā 24 punkti.

Aapmeklē šo saitu www.talkdep.com

Nav komentāru: